Woning kopen Spanje

Woning kopen Spanje
Spanje is mijn favoriete vakantieland. Zodra ik vakantie heb, ga ik hier naar toe. Vroeger ging ik met de auto, maar tegenwoordig ga ik met het vliegtuig. Vliegtickets zijn vaak veel goedkoper dan wanneer ik met de auto naar Spanje moet rijden (dan ben ik veel geld aan benzine en tol kwijt) en vliegen gaat ook nog eens veel sneller.

Woning kopen
Omdat ik zo vaak in Spanje ben, heb ik enige tijd geleden besloten dat ik een huis wilde kopen in Spanje. Op deze manier bespaarde ik op hotelkosten en dan had ik ook echt een eigen plekje in Spanje. Ik hoefde dan ook niet steeds al mijn spullen mee op en neer te nemen.

Woning kopen Spanje

Makelaar
Ik ben eerst op internet gaan zoeken naar een mooi huis, maar dat was toch wel lastig door de afstand. Ik heb daarom een makelaar ingeschakeld in Spanje en hij is voor mij op zoek gegaan naar een aantal woningen. Toen hij een aantal woningen op het oog had, ben ik naar Spanje gevlogen en heb de woningen bekeken. De tweede woning die wij bekeken, viel gelijk in de smaak. Ik was verkocht! We hebben de andere woningen uiteraard nog wel bekeken, maar voor mij was het duidelijk dat ik de tweede woning wilde hebben. De makelaar heeft voor mij de onderhandelingen gedaan en nu ben ik sinds kort de trotse eigenaresse van een eigen woning in Spanje!! Vanaf nu kan ik dus nog makkelijker (en vaker) naar mijn favoriete vakantieland!!

Woning kopen Spanje