Wij zijn een goede klant van Paul Dekkers

Wij zijn een goede klant van Paul Dekkers

Wat ben ik een grote fan van Paul Dekkers en daarom wil ik deze man die echt mooi werk aflevert zeker aanraden aan iedereen die een mooie muurschildering wil laten maken voor binnen of buiten en voor zakelijk of privé. Voor onze zaak hebben wij de hulp van Paul Dekkers ingeschakeld en het eindresultaat is dan ook werkelijk verbluffend. Toen ik deze site als tip doorkreeg van een collega, ben ik eens gaan kijken en toen ik op de foto’s kon kijken naar het werk van Paul Dekkers bedacht ik mij eigenlijk direct dat dit ook echt iets is voor onze zaak. Want hier kon nog wel het een en ander aan sfeer worden toegevoegd. En toen dit klaar was hebben wij deze beste man ook nog een mooie muurschildering laten maken bij onze zoon op zijn kamer. Want eenmaal dit mooie werk te hebben gezien, konden wij dan ook geen beter adres vinden hiervoor dan deze. En de muurschildering voor onze zoon stond ook al zo lang in de planning, dat wij dit nu niet konden achterlaten. En zo hebben wij zowel voor privé als zakelijk een zeer groot compliment uit te delen.