Welke handdoekradiator past het best bij jouw badkamerinterieur? 

infrarood handdoekradiator

Als je op dit moment sterk aan het overwegen bent om de badkamer bij jou in huis een leuke upgrade te geven, dan zijn er altijd wel een paar elementen in de ruimte die aan vervanging toe zijn. Veel mensen denken al snel aan elementen zoals het bad of het toilet, maar ook kleine accessoires kunnen een wereld van verschil maken. Zo is het ook zeker geen verkeerd idee om de handdoekradiator onder handen te nemen.

Kies altijd voor een handdoekradiator in een neutrale en subtiele kleur 

Het is altijd een erg slim idee om te kiezen voor een handdoekradiator in een neutrale en subtiele kleur. Denk hierbij aan het wit of grijs. Mag de radiator echter opvallen, kies dan voor een design radiator in een meer uitgesproken kleur, zoals in het zwart. Je speelt in dit geval ook nog eens perfect in op de trendy industriële woontrend, waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen.

infrarood handdoekradiator

Een handdoeken stang in dezelfde kleur of een contrasterende kleur 

Heb je de keuze gemaakt voor de kleur van de radiator? In dat geval is het ook slim om een keer goed na te denken over de kleur van de handdoeken stang bij jou in de badkamer. Kies voor een handdoeken stang in dezelfde kleur of een contrasterende kleur. Je zorgt hierdoor voor een sereen en strak totaalplaatje.

Stijl en functionaliteit komen perfect samen als je kiest voor een infrarood handdoekradiator 

Wist je dat een radiator vandaag de dag ook nog eens van diverse handige technologieën kan worden voorzien? Stijl en functionaliteit komen perfect samen als je kiest voor een infrarood handdoekradiator. Een radiator met infrarood is in iedere gewenst afmeting te bestellen.