Wat geef je jouw oma cadeau?

geranium

Een cadeau geven is leuker dan krijgen, je zal dit vast wel eens gehoord hebben. Jammer genoeg is dit niet voor iedereen waar, zeker niet voor de mensen die het maar lastig vinden om steeds een cadeau te verzinnen. Natuurlijk kun je jouw oma een mooie geranium geven maar dit is wel erg cliché. Gelukkig zijn er genoeg andere dingen waar je uit kan kiezen. Op deze manier weet ook jij hoe het voelt om iemand een cadeau te geven, waar je zelf 100% achter staat. Daarbij ook nog belangrijk dat je onthoudt dat het allemaal om het idee gaat. 

geranium

Meer dan een cadeau

Wanneer je iets geeft zoals bloemen of een leuk boek, dan weet je dat er op een gegeven moment een eind aan komt. Bloemen gaan uiteindelijk dood en een boek is uiteindelijk uitgelezen. Hierdoor kan je er voor kiezen dat je jouw oma iets cadeau geeft dat ze meerdere keren kan gebruiken. Misschien is er wel iets wat ze heel graag wilt en ook nog eens handig is. 

Wanneer dit niet het geval is, kun je ook een doe-cadeau geven. Hiermee bouw je herinneringen op die ook voor jou leuk zijn.