Waarom zou je Philips Hue bestellen?

Dat zullen we jou eens even haarfijn gaan uitleggen! Philips Hue is de slimme verlichtingslijn van Philips, waar je met je smartphone allerlei leuke, handige en comfortabele opties kunt kiezen. Naast dat je op deze manier kunt zorgen dat jouw huis en zelfs tuin perfect verlicht zijn, precies zoals jij dat wilt, hebben ze nog een ander belangrijk voordeel: ze helpen jou de dag door. Ben je gelijk nieuwsgierig geworden naar hoe dat dan precies werkt? Lees snel verder, dan zullen we het je vertellen.

Licht heeft invloed op onze stemming

De kleur en intensiteit van licht hebben invloed op onze stemming. Een klassiek voorbeeld daarvan is de zon. Wanneer deze fel schijnt worden we actiever en zijn we klaarwakker. Gaat de zon langzaam onder, dan worden we vermoeid en willen we langzamerhand eigenlijk wel in ons warme nestje kruipen. Dit heeft te maken met het licht van de zon, dat invloed heeft op onze stemming. De lampen van Philips Hue kunnen, desgewenst, dit effect nabootsen. Je wordt dan ’s ochtends wakker met licht dat past bij het ochtendgloren, waardoor jouw lijf onbewust sneller en comfortabeler wakker wordt.

Vervolgens verandert het licht naar een kleur die jou meer energie geeft, passend bij een fel ochtendzonnetje zo je wilt. Wanneer het tijd is om je te concentreren past het licht zich nog iets aan. ’s Avonds is het tijd om te ontspannen en krijg je ideaal licht om bijvoorbeeld lekker rustig bij te lezen en ontspannen. Wanneer het bijna bedtijd is verandert het licht opnieuw, waarbij de ondergaande zon wordt nagebootst en je al gauw zult beginnen met gapen, ook al ben je nog helemaal niet moe!

Philips Hue, zoveel voordeel!
De lampen van Philips Hue zorgen er dus niet alleen voor dat je meer gemak hebt van jouw verlichting thuis, het helpt je ook beter in je vel te zitten!