Verloskundige Loon op Zand gaf ons de bevestiging

Verloskundige Loon op Zand gaf ons de bevestiging

Ik ben nu op de helft van mijn zwangerschap. En dat voelt als een mijlpaal, de babykamer is net klaar en alle spulletjes die op mijn babyuitzetlijstje staan zijn er ook al bijna allemaal. Ik ga nu elke dag even op de schommelstoel zitten die op de babykamer staat. En dan droom ik ervan dat ik straks mijn kleintje in mijn armen mag hebben en daar krijg ik echt een erg blij en dankbaar gevoel van. Ik ben op controle bij de Verloskundige Loon op Zand die ik op deze site had gevonden toen ik net had ontdekt dat ik zwanger was. Ik was gestopt met de pil en ik en mijn man hadden dan ook allebei zoiets van, we laten het maar gebeuren en zetten er geen haast achter. Na twee maanden was ik zwanger en had het eerst helemaal niet door, maar na de ochtendmisselijkheid die weg ging door te eten. Na de extreme trek in een rolmops, bedacht ik mij; het zou toch niet? En dus ben ik met een snel kloppend hard een test gaan halen. En ja hoor twee streepjes! Wat heerlijk ik heb gewacht tot mijn man thuis was van zijn werk en toen ik hem het nieuws vertelde was hij net zo verrast als ik. Samen zijn wij naar de Verloskundige Loon op Zand gegaan om de echte bevestiging te krijgen. En zodra je bij de Verloskundige Loon op Zand de echo hebt gezien, dan pas is het echt!