Verbetering website door webdesign Kampen

Verbetering website door webdesign Kampen

Mijn onderneming heeft nu al vijf jaar een website, toen ik mijn bedrijf begon, besloot ik direct door iemand een website te laten maken. Dit ging echter makkelijk en snel – want, dit was goedkoop -. Echt professioneel was het echter niet en na vijf jaar, met de nodige reacties van de omgeving, besloot ik naar webdesign Kampen te stappen om mijn website even onder de spreekwoordelijke loep te nemen. Webdesign Kampen ging hier kordaat mee om, ze zagen direct wat er verbeterd moest worden en legde mijn simpel en snel de werking van internet uit – het marketing gedeelte. Ik wist werkelijk niet dat er zoveel om ging in internet marketing, het is werkelijk een nieuwe wereld. Enfin, webdesign Kampen had binnen enkele uren al een compleet nieuwe lay out ontwikkeld, en door het toepassen van o.a. SEO teksten en dergelijke, werd ik direct ook zichtbaarder op het internet. Dit merk ik nu nog steeds, er was vorige week zelfs een piek van 800 bezoekers binnen één dag, wat niet te geloven is vind ik zelf. Natuurlijk krijg ik zo ook meer betalende bezoekers, waardoor mijn omzet stijgt. Ik had veel eerder naar webdesign Kampen moeten stappen.