Vast is vast

Afhankelijk van wat je wilt bevestigen, kies je het materiaal en het bijbehorende gereedschap. Als het echt goed vast moet zitten is lijmen niet altijd de beste of de veiligste oplossing. Liever kies je dan voor een degelijke constructie. Zoek je een goed advies en een winkel waar je alle benodigdheden kan kopen? Zoek je kwaliteit tegen een redelijke prijs? Dan hebben wij deze voor jou gevonden.

De bevestigingsexpert

Hier kan je terecht voor professioneel bevestigingsmateriaal en natuurlijk ook voor goed gereedschap. Deze online groothandel heeft echter nog meer te bieden:

  • Door hun enorme kennis van producten, wetgeving en veiligheidseisen is Bevestigingsexpert.nl een deskundige partner die je van goed advies kan voorzien.
  • Bevestigingsexpert.nl heeft al meer dan zestig jaar kennis en ervaring. Dat betreft niet alleen veel productkennis, maar ook kennis van wetgeving en veiligheidseisen. Zij kunnen je daarom als geen ander goed uitleggen waar je als consument allemaal op moet letten.
  • Bevestigingsexpert.nl is voordelig en snel en zij hebben een groot assortiment van allerlei kwaliteitsmerken. Hierdoor heeft de consument een enorme keuze. Mocht je twijfelen, dan kan je een keuzehulp raadplegen op de website. Op werkdagen zijn zij telefonisch bereikbaar tussen 9 en 4 (gratis) en je kunt een e-mail sturen. Een e-mail wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
  • Bevestigingsexpert.nl is aangesloten bij het platform Technische Groothandel Online. Dit platform heeft het mogelijk gemaakt dat technische groothandels zoals Bevestigingsexpert.nl nu ook online hun bijzondere producten aan kunnen bieden. De mensen achter deze organisatie kennen de branche goed en weten dus precies wat er leeft en waar er behoefte aan is. Zo ben je als consument verzekerd van vakbekwaamheid, kwaliteit en een juist advies, tegen een redelijke prijs.