Uitstekende promotie met bedrukte promotiemiddelen

Parker met naam

Tegenwoordig hoor je veel over moderne promotiemiddelen, zoals het gebruiken van online strategieën. Maar wist je dat offline promotiemiddelen ook erg goed werken? En de kosten ervan zijn ook zeker niet al te hoog. Zo zijn bedrukte promotiemiddelen een uitstekende vorm van promotie voor jouw bedrijf. En in het bijzonder bedrukte pennen. Zo kun je Parker Jotter bedrukken om een zeer effectieve promotieactie in te zetten.

Parker geschenk geven

Waarom pennen bedrukken?

Je vraagt jezelf misschien af waarom het bedrukken van pennen nu zo’n goed idee is. Het is een ouderwets promotiemiddel, zal je misschien denken. Echter is dit verre van waar. Een pen bedrukken werkt vandaag de dag nog uitstekend om jouw bedrijf te promoten. Het is eigenlijk vrij simpel. Je bedrukt je naam en logo op een pen, en kunt deze verspreidden waar je maar wilt. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want wanneer je in grote getalen inkoopt profiteer je vaak van zeer aantrekkelijke kortingen. De pennen zijn zo effectief omdat ze veel worden gebruikt door de ontvanger. Veel mensen gebruiken dagelijks een pen, en de kans is dan ook groot dat ze jouw pen in gebruik nemen. Daarnaast worden pennen veel uitgeleend. Waardoor de pen een nieuwe eigenaar krijgt, en dat zorgt weer voor extra promotie.

Parker met naam

Natuurlijk zijn er nog meer promotiemiddelen. Zo kun je aanstekers, paraplu’s en mokken bedrukken met jouw bedrijfsnaam. Echter moet je hier rekening mee houden dat de ontvanger het product daadwerkelijk moet gebruiken, om voor maximale promotie te zorgen.