Uit welke vloeren kan ik kiezen?

Je bent eindelijk uit de moeilijke keuze. De oude, vervallen en versleten vloer is hoog toe aan vervanging! Het kan echt niet meer. De vloer moet eruit. Maar welke vloer ga je dan in je huis leggen? Een vloer is immers de basis voor een huis en daardoor is het erg belangrijk om de juiste keuze te maken. Het is moeilijk om de juiste vloer te kiezen. Wil je weten welke verschillende vloeren er zijn, zodat je een beter keuze kunt maken? Lees dan snel verder!

Laminaat

Een populaire vloer is een vloer gemaakt van laminaat Amsterdam. Deze vloer is een van de beste vloeren die je in je eigen huis kunt plaatsen. De vloer heeft namelijk bijna alleen maar voordelen. Zo is de vloer water- en krasvast, eenvoudig om schoon te maken en is het een ideale vloer in onderhoud. Het is ideaal om deze vloer in huis te hebben. De vloer geeft je huis veel sfeer en je kunt hem eenvoudig zelf leggen. Hierdoor is de vloer, in vergelijking met de concurrenten, een goedkope vloer. Het enige nadeel aan deze vloer is dat de vloer veel contactgeluid heeft. Daardoor is de vloer niet geschikt voor een bovenverdieping.

Pvc

Een andere populaire vloer is de pvc vloer. De pvc vloer is een vloer die volledig is gemaakt van kunststof. Daardoor heeft de vloer eigenlijk alleen maar voordelen. Een pvc vloer is geschikt voor iedere ruimte in het huis. Hierdoor kun je het hele huis voorzien van dezelfde vloer en kun je dus ook veel eenheid creëren in huis. Het nadeel aan een ‘echte’ pvc vloer is dat de vloer alleen gelegd kan worden door een professional. Dat geldt gelukkig niet voor pvc laminaat. Dit soort kan iedereen zelf leggen.