Stijlvol in Joseph Ribkoff

Stijlvol in Joseph Ribkoff

Wees stijlvol in Joseph Ribkoff, een dames merk wat ik onlangs heb ontdekt. Ik ben gelijk verkocht. Via het internet kwam ik Joseph Ribkoff en de kledingstukken vond ik gelijk interessant. Na 34 jaar weet ik een beetje wat mij goed staat en wat niet, zo kan je gerichter kleding zoeken en ik merk steeds dat ik bij een paar merken blijf, omdat je de kleding leert kennen en weet dat het echt bij jou past. Zo ook bij Joseph Ribkoff, ik heb nu drie kledingstukken die er goed uit zien, of, ik zie er goed uit in deze kledingstukken, dat kan je natuurlijk beter zeggen! Wat ik ook erg mooi vind aan het merk; het is klassiek zonder uit de mode te zijn, het is dus klassiek en modern tegelijkertijd en dat zie je niet vaak. Ook is het voor alle leeftijden en voor alle lichamen. Ze houden echt rekening met een figuur van een vrouw, zo heb je niet onmogelijke topjes die alleen maar xxxs modellen passen. Al weet ik niet of xxxs bestaat, maar je begrijpt wat ik bedoel. Nou goed, mocht je Joseph Ribkoff nog niet kennen; zeker een aanrader.