Snelle gang van zaken met een huis verkopen

Snelle gang van zaken met een huis verkopen

 

In mijn opinie maken mensen hun huis verkopen veel ingewikkelder dan het daadwerkelijk is – of althans hoeft te zijn. Je hoeft het helemaal niet zo gecompliceerd te maken namelijk, en het hoeft al helemaal niet zo lang te duren als je misschien denkt. Het geheim zit ‘m in de markt waar je je op richt. Toen ik mijn huis verkopen wilde, heb ik me afgewend van de particuliere markt maar me gewend tot de zakelijke markt en daar bleek de oplossing ‘m in te zitten. Van vrienden om mij heen zag ik dat zij er twee, soms drie jaar over deden om hun huis verkocht te krijgen en ik zag dat zelf helemaal niet zitten, sterker nog, ik had echt haast. Ik had namelijk een mooi huis op het oog en moest eerst mijn oude woning verkocht zien te krijgen voordat ik er überhaupt over kon denken dit huis te kopen. Op de zakelijke markt verzocht ik een vastgoedmaatschappij, namelijk Hooghuys, een bod uit te brengen op mijn huis – iets wat ze na twee dagen al deden, na eerst een eigen taxateur langs te hebben gestuurd. De gang van zaken is er zo ongelooflijk snel, dat hou je gewoon niet voor mogelijk!