Sloten herkennen

a1beveiliging

Wist je dat de meeste inbrekers de verschillende soorten sloten kunnen herkennen? Voor hun is dit het verschil tussen hun vrijheid en vastzitten in de gevangenis. Inbrekers willen binnen een paar seconden binnen zijn en hiervoor moeten ze de verschillende soorten sloten herkennen.

Inbrekers kunnen het verschil zien tussen een goede slot en een slot die ze makkelijk kunnen forceren. Als je een goede slot hebt tegen inbraak is er waarschijnlijk nooit een poging gedaan om in te breken omdat een inbrekers het slot herkent. Inbrekers gaan voor de makkelijke doelwit en dit herkennen ze.

Een goede manier om inbraak te voorkomen is dan ook door een slotenmaker Den Haag inbraakveilige sloten te laten installeren. Je kunt zo namelijk voorkomen dat er bij je wordt ingebroken. De sloten die een slotenmaker Den Haag kan installeren tegen inbraak zijn zo goed dat inbrekers niet eens de poging wagen. a1beveiliging

Een ander kenmerk waaraan inbrekers de sloten herkennen is de sticker die er vaak bijgeplaatst wordt. Dit is namelijk het politiekeurmerk veilige wonen dat als een extra waarschuwing dient. Dit zijn de woningen die iedere crimineel overslaat om zo niet gepakt te worden door de politie.