Sierbestrating

Ik was opzoek voor een Sierbestrating voor in mijn achtertuin. Ik was een tijdje geleden verhuisd waarvan de tuin er erg slecht aan toe was. Ik wilde daarom erg graag een nieuwe sierbestrating in mijn achtertuin. Ik heb een tijdje gezocht op internet voor een bedrijf bij mij in de buurt voor de betegeling. Ik kwam uit op het bedrijf Steenhandel dit bedrijf is gevestigd in Nijmegen en beschikt over een grote showroom.

Website

Op de website van het bedrijf vond ik erg veel informatie over de sierbestrating. Er waren ook een aantal foto’s te vinden over hoe de sierbestrating dan naar voren kwam. Ik wilde graag een bedrijf die beschikte over een grote voorraad zodat ik de tegels

Service

Ik had een bezoek gebracht aan de showroom van het bedrijf. Ik werd uitgebreid geholpen door een van de medewerkers ik werd ook erg vriendelijke te woord gestaan. Ze gaven mij ook erg goed advies over welke sierbetegeling ik zou kiezen. Ik had wel een idee over wat ik wilde voor mijn achtertuin maar ik was er nog niet helemaal uit. Ze hebben mij hierbij erg goed geholpen toen het eenmaal in mijn achtertuin lag was ik erg tevreden over het resultaat.