Sedummatten

De vele voordelen van het installeren van SEDU-matten

Sedummatten van groendaktotaal bieden een mooie, duurzame en praktische manier om je huis te decoreren zonder het gebruik van tapijt. Deze matten werken alleen als decoratieve grassen, maar ze zijn ook uitermate geschikt als tuinkunst. Sedummatten hebben een sterk klevende achterkant die niet loslaat zoals de meeste andere matten. Deze matten zullen niet verslijten of kromtrekken zoals vloerbedekking. Sterker nog, ze kunnen gewoon in de vaatwasser! Een veelvoorkomend gebruik van sedummatten in de tuin is het aanleggen van een groendak. U kunt deze matten tussen rijen rozenplanten of langs gazongrassen plaatsen, waardoor een groen, egaal oppervlak ontstaat dat bodemerosie tegengaat. Elke mat is gemaakt van hoogwaardige milieuvriendelijke grondstoffen, zoals stro, kokosnootschillen en katoen.

Het gebruik van deze milieuvriendelijke materialen

Veel huiseigenaren merken dat het gebruik van deze milieuvriendelijke materialen hen geld bespaart op hun verwarmings- en koelingsrekeningen. Ze hoeven niet zoveel airconditioning te vervangen omdat ze geen vocht vasthouden. Hierdoor kunnen ze de lucht koeler houden tijdens de hete zomermaanden en warmer tijdens de koudere wintermaanden. Sedummatten zijn ook geweldige landschapsaccenten, omdat ze een onderhoudsarme uitstraling hebben en weinig aandacht nodig hebben om hun strakke uitstraling te behouden. Een groendak creëren met sedummatten van groendaktotaal is een makkelijke manier om buiten naar binnen te halen. Met onderhoudsarme grassen, zoals rogge, bespaart u geld op uw stook- en koelingskosten en voegt u waarde toe aan uw huis. U kunt deze matten in elke open ruimte van uw tuin plaatsen, waar u een onderhoudsarm gazon wilt hebben.

Extra ruimte

Met enkele centimeters groene dakbedekking heb je extra ruimte voor de kinderen om buiten te spelen zonder zelf in de problemen te komen. Het biedt ook een veilige plek voor huisdieren en kleine kinderen om te spelen, terwijl de volwassenen zonder zorgen buiten kunnen sporten. Woont u in een gebied met veel sneeuwval en harde wind, dan kunnen sedum matten een uitstekende keuze zijn voor het aanleggen van een groendak. Door de oprittuin te bedekken met deze onderhoudsarme grassen, vermindert u de hoeveelheid schade door wind en sneeuw aanzienlijk.