Riool verstopt Hilversum is opgelost

Riool verstopt Hilversum is opgelost

Toen de man van ARJA die ons riool verstopt Hilversum verholpen had weg reed, was ik zo blij dat dit achter de rug was. Wij wonen hier nog maar net en eigenlijk viel het ons meteen al op dat er in de badkamer maar een vreemde geur hing. Maar goed, wij wilde toch een andere badkamer en dan zou er ook wel even naar het toilet gekeken worden. Maar nog voor dat wij aan de badkamer wilde beginnen werd het probleem steeds erger en liep het water niet meer weg in het toilet. Dat was dan wel meteen een reden tot actie. En zo ben ik op internet gaan kijken en vond ik het juiste adres om een riool verstopt Hilversum te laten verhelpen. Gelukkig maar dat dit in de oude badkamer gebeurd bedacht ik mij, en toen het inderdaad al snel bleek dat het om een verstopping ging was ik blij dat wij nu actie hadden ondernomen door dit bedrijf te laten komen. Op het moment dat je niet denkt aan de prijs als je direct hulp nodig hebt bij een riool verstopt Hilversum, is het ons achteraf zo erg meegevallen. Dat het hele probleem achteraf best wel mee viel.