Oplevering huurwoning

Seniorenhulp draagt zorg voor een keurige oplevering huurwoning. Dat gebeurt door de woning leeg, fris en bezemschoon op te leveren. De hoofdtaak is het leeghalen van de woning, maar daarnaast zijn er nog veel meer werkzaamheden, die wij graag voor je uitvoeren. Denk aan klusjes als:

–       Het uitzoeken en vervoeren van bruikbare spullen die zijn achtergebleven. Wij kennen veel goede doelen, die deze spullen graag ontvangen. Je kunt ook zelf een doel aanwijzen.
–       Het afvoeren van onbruikbare spullen.
–       Het verwijderen van vloerbedekking, tapijt, laminaat enz.
–       Het schoonmaken van de wc, de badkamer en de keuken.
–       Het demonteren van schroeven, beugels, gordijnen enz.
–       Herstelwerkzaamheden als gaatjes in de muren dichtsmeren enz.

Oplevering huurwoning mogelijkheden

Zijn er persoonlijke wensen bij de oplevering van de huurwoning, dan horen wij dat graag van je. We bekijken de mogelijkheden en doen er alles aan om aan deze wensen te voldoen. Krijg je te maken met een spoed ontruiming? Ook in dat geval kunnen wij je van dienst zijn. Wij kennen de korte termijn van het leeghalen en opleveren van een verzorgingskamer. Indien jij dat wenst kunnen we de inboedel tijdelijk voor je opslaan als het allemaal te snel moet gaan! Je kunt dan op een later tijdstip zonder tijdsdruk de spullen bekijken en beoordelen wat er mee gedaan gaat worden. Als je vragen hebt dan horen wij dat graag van je. Het is van belang dat wij weten wat je wil en dan kunnen wij daar op inspelen.