Na lange tijd vond ik eindelijk de schoenen

Na lange tijd vond ik eindelijk de schoenen

Voor mijn dochter had ik nu al een tijdje nieuwe schoenen nodig. Ze is nu wel echt uit de kleinste maatjes en dus zocht ik naar goede schoenen in een wat grotere maat. Tot nu toe kocht ik de schoentjes eigenlijk altijd bij hetzelfde winkeltje maar daar hebben ze altijd maar en beperkt aanbod en daarom ben ik eens verder gaan zoeken. Ik vond het heel lastig om leuke schoentjes te vinden en zo duurde het een flinke tijd voor ik eindelijk wat vond. Ik was al in verschillende winkels, in verschillende steden, geweest maar nergens vond ik wat ik zocht. Inmiddels was de zomer wel ect begonnen en kon ze het een hele tijd doen met de slippers die ik al wel gekocht had. Bij toeval kwam ik toen terecht op een website met een ruim aanbod van kinderschoenen en toen zag ik een paar prachtige schoenen staan, echt gemaakt voor mijn dochter en dan ook nog in de sale hoek. Ik ben erg blij met deze schoenen voor haar.