Mijn reis begint bij luchthaven taxi Den Bosch

Mijn reis begint bij luchthaven taxi Den Bosch

Ik ga voor een half jaar naar het buitenland. En vind het best spannend om alleen op reis te gaan. Natuurlijk heb ik wel eens gevlogen maar dan was dit met familie samen. Nu ga ik mij vriendin op zoeken aan de andere kant van de wereld. Zij is twee jaar geleden met haar familie hier naar toe geëmigreerd. Sindsdien heb ik haar niet meer gezien, wel hebben wij via internet bijna dagelijks contact maar toch is het anders. Nu heb ik dan ook hard gespaard om dit jaar een erg lange vakantie te kunnen vieren bij haar. En ook heb ik het op mijn werk voor elkaar dat ik een half jaar er tussen uit mag gaan. Nu is het aftellen begonnen en heb ik net de Taxi gereserveerd op de site van luchthaven taxi Den Bosch. Ik wil graag zelfstandig gaan vanaf het begin en dat is aan de voordeur vertelde ik mijn moeder die mij erg graag wilde brengen met de auto. Maar het is een stuk goedkoper om met de luchthaven taxi Den Bosch te gaan en ook vind ik het prettiger om thuis al afscheid te nemen dan op de luchthaven.