Mijn ervaring met Scotch r’belle

Mijn ervaring met Scotch r’belle

 

Ik heb een tijdje terug een bestelling geplaatst bij het leuke meisjes merk Scotch r’belle,

ik en mijn dochter hadden de artikelen samen uitgezocht en na de overigens zeer snelle levering moet ik zeggen dat het erg in de smaak viel. De kleren van Scotch r’belle zijn niet alleen erg leuk om te zien maar kwalitatief ook erg goed, de stof is namelijk erg prettig en zeer stevig en dat is nogal handig voor mijn dochtertje. Ook zijn de kleren van Scotch r’belle zeer voordelig geprijsd voor de kwaliteit die je ontvangt, bij andere merken zou je al snel veel meer moeten betalen voor deze kwaliteit. Mijn dochter loopt er weer helemaal hip bij en zijzelf is ook heel erg blij met de nieuwe kleding, ik ga Scotch r’belle zeker aanraden aan andere moeders. De leuke variatie in kleurtjes van de kleding valt ook in de smaak, zo hebben ze bijvoorbeeld erg leuke jassen en rokjes. Mijn moeder raadde de site aan in verband met een aankomende bruiloft, ik heb hiervoor een leuke outfit gevonden die ze eventueel ook nog aan zou kunnen doen bij andere gelegenheden.