Magazijn stellingen

Als u magazijn stellingen nodig heeft die stevig, betrouwbaar en zuinig zijn, zijn er verschillende opties voor u beschikbaar. De meeste van deze opties zijn verstelbaar en mobiel, zodat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan bijna elk type zakelijk gebruik. Ze zijn de perfecte oplossing voor kleine bedrijven die hun werknemers een flexibele manier moeten bieden om voorraden van en naar het magazijn te vervoeren. Als u een overtollige voorraad of inventaris heeft, is dit type rek uw beste optie. Ze zijn er in een breed scala aan stijlen en configuraties, en ze zijn vooral handig voor bedrijven die regelmatig grote hoeveelheden goederen van plaats naar plaats moeten verplaatsen. Palletrek is een goedkoop materiaalbehandelingssysteem dat voornamelijk is ontworpen om materialen op vlakke pallets op te slaan. Hoewel er verschillende soorten industriële rekken zijn, maken alle soorten de efficiënte opslag van platte gepalletiseerde artikelen mogelijk in meerdere horizontale niveaus met meerdere niveaus van dwarsplanken. Omdat de materialen dicht bij elkaar worden opgeslagen, wordt het maximale draagvermogen door de opstelling geboden. Dit maakt het een ideale oplossing voor magazijnen die hun vloeroppervlak moeten maximaliseren.

Verschillende soorten magazijnstellingen

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten magazijn stellingen in gebruik, waaronder draagbare. Deze systemen kunnen meestal worden opgevouwen voor eenvoudig transport. Sommigen van hen zijn ontworpen om te worden gebruikt als permanente armaturen op de gebouwen of vloeroppervlakken. De verrijdbare stellingen zijn meestal het meest geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die regelmatig goederen verplaatsen. Een type magazijn stellingen is de heavy duty, die in verschillende configuraties verkrijgbaar is, zoals hoek-, half- en volledig-gevouwen versies.

Andere soorten magazijnstellingen

Andere soorten magazijn stellingen zijn gemaakt van verschillende metalen waaronder koudgewalst staal, gegalvaniseerd staal, aluminium en gepoedercoat staal. De meest populaire hiervan zijn de gegalvaniseerde stalen magazijn stellingen. Koudgewalst staal is een sterker en duurder materiaal. Het koudgewalste staal kan worden gebruikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, zoals voor koelwagens, vorkheftrucks, hotdogkarren, fabrieksrekken en transportsystemen. Aluminium magazijnstellingen zijn doorgaans goedkoper dan stalen. Daarnaast kunnen magazijn stellingen vast, verstelbaar, hydraulisch of zelfs dynamisch zijn.