Maak je vloer weer als nieuw

Keramische tegels schoonmaken

Heb je een woning gekocht waar keramische tegels op de vloer liggen, en wil je deze weer als nieuw maken? In normale gevallen gaan de tegels voor zeer lange tijd mee, en zijn ze goed schoon te maken en te onderhouden. Wanneer je eenmaal aan keramische tegels schoonmaken bent begonnen, zie je alweer snel waarvoor je het doet. De tegels passen in ieder interieur en als je ze mooi schoon hebt is het vervolg van het onderhoud eenvoudig te realiseren. 

Keramische tegels schoonmaken

Je vloer schoon houden

Wanneer je de vloer helemaal schoon hebt gemaakt dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat deze ook schoon blijft, met het speciale impregneermiddel bij steenschoon.nl bescherm je de vloer tegen vuil. Maar keramische tegels schoonmaken moet je dagelijks doen als onderhoud, periodiek kun je ook een wat grotere schoonmaakbeurt doen. Zolang je niet aan de gang gaat met grove schoonmaakmiddelen waar allerlei ingrediënten in zitten als olie of was blijf je een perfect onderhouden vloer houden.

Een nieuwe vloer onderhouden

Keramische tegels schoonmaken welke net zijn gelegd is in principe vrij eenvoudig, op de website van steenschoon.nl vind je diverse producten om een nieuwe vloer goed schoon te krijgen als er bijvoorbeeld cementsluier op zit. Maar ook wanneer je kalkresten hebt op de vloer, zijn er gelukkig goede middelen die je vloer weer prachtig maken. Nadat je de vloer weer mooi hebt gemaakt is het in principe een kwestie van onderhouden, deze middelen zijn ook verkrijgbaar in de webshop.