Maak je schoorsteen veilig

Lekker gezellig met zijn allen thuis bij de kachel of open haard zitten? Leuk, maar uiteraard wel op een veilige manier. Om veilig te kunnen stoken heb je niet alleen een kachel nodig die goed is, ook de schoorsteen komt aan bod. Deze hoort met regelmaat goed geveegd te worden maar je kunt er voor een goede afvoer van de rook en de warmte ook het beste een dubbelwandig rookkanaal in zetten. Dit kun je kopen bij de rookkanalen specialist Bouw-Handel.


Kies voor dubbelwandig

Een dubbelwandig rookkanaal wordt gevormd door twee wanden met ertussen in een wol die brandvrij en hittebestendig is. Bij de meeste rookkanalen is het verstandig om deze ook nog te voorzien van een brandvrije koker voor extra veiligheid. Als het rookkanaal goed in orde is trekt je schoorsteen beter, verlaten de warmte en de rook op de juiste manier heet pand en ben jij verzekerd dat het veilig is. Ook levert je kachel of haard meer rendement op en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.
Onderdelen bij Bouw-Handel bestellen

Bij Bouw-Handel kun je niet alleen terecht voor heel veel diverse bouwonderdelen maar ook voor advies. Hebben ze niet wat je zoekt of weet je niet precies wat je allemaal het beste aan kunt schaffen? Win dan eerst informatie in voordat je overgaat tot de aankoop van een bepaald product. Je kunt online bestellen, ze leveren snel en tegen de laagste prijzen. Weet je niet welk rookkanaal je zult kiezen of wat daarbij hoort aan hulpstukken? Ook daarvoor kun je bij Bouw-Handel terecht.