Lifestyle meubelen op mijn woonboot

Lifestyle meubelen op mijn woonboot

Enkele maanden geleden kwam er bij mij in de omgeving een woonboot beschikbaar, iets wat ik al jaren goed in de gaten hield. Enkele jaren terug nam ik me namelijk voor een woonboot te kopen, het leek mij het meest vrije gevoel dat er gewoonweg maar is. Dat blijkt het ook zeker te zijn, het geeft je een enorm idee van vrijheid, zomaar overal naartoe te kunnen varen en gaan. De andere zijde van de medaille is echter dat er niet veel ruimte is je gemakkelijk te kunnen bewegen, dat je er niet veel bewegingsvrijheid hebt. Om toch die illusie dat het er vanbinnen ruim is in stand te houden besloot ik tot een andere aanpak en ik zette al mijn oude, logge meubels bij het oud vuil. Ik liet lifestyle meubelen produceren met een rank karakter, die precies die openheid van de woonkamer zouden moeten bewaren. In die opzet ben ik behoorlijk geslaagd, kan ik wel vertellen en ik ben erg tevreden over hoe het geheel heeft uitgepakt! Met de lifestyle meubelen hier in de woonkamer lijkt het al met al echt nog ruimtelijk en heb je nog genoeg ruimte over om je vrijelijk in te bewegen, niet alles staat helemaal vol!