Levendig ontwerp van Stoop Tuinen

Levendig ontwerp van Stoop Tuinen

 

Als je het bedrijf Stoop Tuinen nog niet kent, maar je wel geïnteresseerd bent in een geheel herziene, moderne tuin, dan raad ik het je van harte aan om eens een kijkje te nemen op de website van dit bedrijf. Ik ontdekte het toen ik door een tuinmagazine zat te bladeren en mijn oog viel op een reportage van een tuin van hun hand. Die tuin sprak me enorm aan en het deed me qua omvang een beetje aan mijn eigen tuin denken. Ik had er geen idee van gehad dat mijn eigen tuin dus in potentie ook die mogelijkheden had. Direct heb ik het artikel bewaard en enkele tijd later heb ik Stoop Tuinen gebeld om een afspraak te maken met dit bedrijf voor een inventarisatie van de tuin. Ze kwamen met een fantastisch ontwerp dat me direct enorm aansprak, het benadrukte bovendien echt de mogelijkheden die mijn redelijk kleine tuin tóch nog had en dat beviel mij wel. Ik kreeg het geheel in een 3D ontwerp te zien waardoor ik direct het gevoel had er doorheen te kunnen lopen, dat maakte het echt heel levendig.