Kunststof kozijnen repareren

Kunststof kozijnen repareren, is een stuk goedkoper dan hiervoor nieuwe aan te moeten schaffen. Via het bedrijf Dr. Vinyl kan je dit regelen. Je kan hier een offerte aanvragen om te zien of het werkelijk zo goedkoop is. 

Tijdens een storm was ik vergeten om een raam op een slaapkamer goed dicht te maken. Dom natuurlijk, maar had hier niet meer aan gedacht. Tevens kwam deze hoosbui als donderslag bij heldere hemel. Het werd opeens erg donker en het begon flink te waaien. Op dat moment liep ik net in de stad en kon nog net een winkel inrennen om te schuilen.  

Afspraak gemaakt om kunststof kozijnen te repareren

Thuis gekomen ben ik mij wezenloos geschrokken. Door de wind waren twee ramen eruit gewaaid en naar beneden gevallen. De rest van de ellende zal ik je besparen, maar weet wel dat ik voortaan alles dicht doe als ik even weg ga. Meteen gezocht naar een bedrijf in de buurt die mij kon helpen. Een van de servicepunten die door heel Nederland zitten van het bebrijf Dr. Vinyl kreeg ik aan de lijn. Hier heb ik mijn verhaal gedaan en dezelfde dag kwam er nog iemand langs om de schade te herstellen. Nog nooit ben ik zo tevreden geweest als over dit bedrijf. Zeer snel en vakkundig hadden zij de schade hersteld. De kosten hiervan waren aanzienlijk minder, dan wanneer er een nieuw kozijn in had moeten komen. Dr. Vinyl is een geweldig bedrijf met een geweldige service en zeer veel kennis in huis.