Isolerende openslaande deuren

Kies voor isolerende openslaande deuren

 

Als je openslaande deuren in je woning hebt of wilt laten plaatsen heb je verschillende keuzemogelijkheden wat betreft het materiaal. Niet ieder materiaal is even isolerend, maar je wil natuurlijk wel normaal kunnen zitten zonder dat je last hebt van extreme warmte of kou. De isolatiewaarde wordt aangegeven in Watt. Je kunt kiezen uit 3 verschillende materialen. Hout heeft een isolatiewaarde van 0.20, aluminium met een isolatiewaarde van 237 of kunststof.

Een andere optie die je hebt is het plaatsen van aluminium openslaande deuren. Deze type deuren isoleren vele malen beter en zorgen voor een goede warmtecirculatie en geleiding in de zomer en wintermaanden. In de zomer heb je hier dus profijt van, maar in de winter heb je maar minimaal warmteverlies. Naast de aluminium optie kan je ook nog kiezen voor openslaande deuren van kunststof.

Door te kiezen voor kwalitatief hangwerk worden deuren netjes opgehangen en kan je inbrekers goed weren. Scharnieren op een deur moeten net zo kwalitatief zijn om een inbreker buiten je woning te houden. Met zware openslaande deuren, een goed hangsysteem en een 3 sterren slot zullen inbrekers geen schijn van kans meer maken. Je kan altijd makkelijk inbrekers buiten je huis houden met stevige veiligheidssloten op je openslaande deuren. Daarnaast is het belangrijk dat de deuren van stevig materiaal zijn. Zijn jouw garagedeuren wel aan vervanging toe of ben je nog opzoek naar nieuwe openslaande garagedeuren voor jouw nieuwe woning, dan heb je de keuze uit een ruim assortiment. Allereerst zal je de afmetingen voor de nieuwe openslaande garagedeur op moeten meten. Gelukkig zal de maat nooit een probleem zijn bij het uitzoeken van nieuwe deuren, ze worden namelijk voor iedereen op maat gemaakt en de afmetingen kunnen dus eindeloos variëren.