In alle kleine ruimtes passen de staande toiletten van Sanispecials

Bent u bang dat uw ruimte waar u een nieuwe toilet wilt of wilt vervangen te klein is? Bij Sanispecial hebben we alle maten staande toiletten.

Wat houden staande toiletten in?

Staande toiletten houden in dat de toiletpot bevestigd wordt aan de grond. Dit worden dan ook wel de traditionele toiletten genoemd. Bij sanispecials heb je een ruim aanbod aan staande toiletten van verschillende merken, allemaal van het beste kwaliteit. Merken van Duravit, Villeroy & Boch en Sphinx. Sanispecials biedt verschillende soorten staande toiletten af als het gaat op afmetingen, kleur en prijsklassen. Dit kan je makkelijk op de site filteren, zodat u niet lang hoeft te zoeken.

Buiten de goede kwaliteit van de staande toiletten hebben ze ook meerdere voordelen. De toiletten zijn vooral heel stevig, steviger als toiletten die u ophangt. Ook zijn de prijzen van staande toiletten veel lager. Heeft u een afvoer in de vloer liggen? Dan is het slim om een staande toilet te kiezen, doordat de afvoer anders zichtbaar blijft of u moet veel kosten betalen om de vloer te vervangen en te dichten.Nog een groot voordeel is dat er veel meer mogelijkheden zijn als je kijkt naar design. Zo past bij elke kamer wel een passend toilet.

Voor sommige mensen moet een toilet aangepast worden, ook dan ben je hier op het juiste adres. We bieden dan verhoogde toiletten van 3, 6 en 10 centimeter aan. Voor het ruimste aanbod van staande toiletten ga je naar Sanispecials.nl