Ik moest de loodgieter Nijmegen bellen

Ik moest de loodgieter Nijmegen bellen

Je hoort het wel vaker dat als je een loodgieter Nijmegen nodig hebt je deze dan ook vaak met haastige spoed nodig hebt. Mijn man dacht de douche even te maken. nu heeft hij niet zo veel verstand hiervan maar wilde het toch proberen. Wij wonen in een nogal oud huis en ook nog niet zo lang, en dus heb je geen idee hoe oud de leidingen achter de muur zijn en ga zo maar door. Omdat ik mijn man niet helemaal wilde afvallen heb ik hem zijn gang laten gaan. Het begon al bij het vergeten van de hoofdkraan uit te zetten. Hier heb ikzelf ook niet aan gedacht hoor, enfin de kraan was niet stuk maar het zou gaan om tussenkopjes? Nu heeft mijn man nadat de douche blank stond de hoofdkraan gevonden  had de moeite genomen om naar de bouwmarkt te gaan en ik ben in de tussentijd vast voor de zekerheid het telefoonnummer van de loodgieter Nijmegen gaan zoeken. Al snel kwam ik terecht op deze site en kon hier al de nodige informatie vinden. Toen mijn man vervolgens even later de badkamer uit kwam met een niet zo’n blij gezicht, ben ik de loodgieter Nijmegen gaan bellen die gelukkig diezelfde middag bij ons aan kwam. de lekkage is een oorzaak van verouderde leidingen vertelde deze loodgieter, dus hier konden wij niets aan doen.