Ik heb meerdere refractometers gekocht

Ik heb meerdere refractometers gekocht

 

Nu dat ik het maar al te goed weet dat ook echt iedereen het nodig heeft ben ik het ook maar gaan opzoeken via het internet en bekijken waar ik het goedkoop kan krijgen. Aangezien een vriendin van mij maar al te graag mee helpt bij mij thuis konden we er een stuk beter naar kijken want 4 ogen zagen uiteraard meer als dat er 2 zien. Zo hadden we het al vrij snel gevonden en konden we zonder problemen het bestellen.

 

Nu we de meters hebben besteld kunnen we door werken

 

Nu dat ik erachter ben gekomen dat ik de refractometers echt nodig had  hoef ik me eigen geen zorgen meer te maken en kan ik zonder problemen blijven kweken en zo erg genoeg geld mee verdienen. Het gaat mijj er immers wel om dat ik er genoeg mee verdien zodat ik de rekeningen een stuk beter kan betalen als dat ik het voor die tijd heb gedaan. Gelukkig bleven de kosten voor de aanschaf aan de lage kant en hoef ik me eigen geen zorgen te maken dat het niet werkzaam is om de meters te bestellen die ik nodig heb voor de kwekerij bij mij thuis.