Ik heb baat bij het gezondheidscentrum Leiden

Ik heb baat bij het gezondheidscentrum Leiden

Ik ben een topsporter, en ik train eigenlijk elke  dag, hierbij hoort ook een begeleiding en hierbij hoort ook een plan bij die ik nu aan het volgen ben bij het gezondheidscentrum Leiden. Hier helpen zij niet alleen maar mensen die herstellend zijn van bijvoorbeeld een operatie maar ook top sporters zoals ik. Ik ben hier eigenlijk beland nadat ik een blessure heb opgelopen. Ik ben toen door mijn huisarts doorgestuurd naar dit gezondheidscentrum Leiden waar zij mij echt zo snel mogelijk letterlijk wee op de been hebben geholpen ik kan wel zeggen dat dit zeker wel de reden is dat ik hier nu vaker kom. Ik ben zeker wel het type dat te veel hooi op de vork neemt en daarom is het zo dat de blessure die ik toen heb opgelopen ook daar door komt. En nu leer ik om hier anders en beter mee om te gaan. En ook voelt het prettig om naar het trainen ook wekelijks naar het gezondheidscentrum Leiden te gaan. Ook om mijn spieren eens op een andere manier te gebruiken en ik merk gewoon dat ik in het sporten wat ik doe voor mijn werk zeker enorm veel baat heb. En daarom ben ik zeker tevreden over het gezondheidscentrum Leiden omdat zij verstand hebben van het menselijk lichaam!