Houten overkappingen opgesteld in de showroom

Houten overkappingen

Wil jij een goede indruk krijgen over houten overkappingen, dan is het raadzaam om eens naar de showroom van Tuinbeurs Nederland te gaan. Online kan je al meerdere modellen bekijken, maar om een echte indruk te krijgen, is het fijner om hier zelf doorheen te lopen.

Wat een geweldige belevenis is het wanneer je op zoek bent naar een tuinhuisje, of overkapping in jouw tuin. Nooit eerder heb ik zo een groot assortiment bijeen gezien. Echt geweldig, vooral omdat er zelf de mogelijkheid is om een model op maat te laten maken.

Houten overkappingen

Bijzonder mooie houten overkappingen

Tuinbeurs Nederland heeft een eigen fabriek waaruit gewerkt wordt en daarom zijn de mogelijkheden hier eindeloos. Alles is bespreekbaar en kan gemaakt worden. Vooral diverse afmetingen zijn hier te bestellen. Ook voor onze aparte tuin is het hier makkelijk slagen. De standaard modellen die wij al eerder hadden gezien, voldeden niet aan de juiste maat. Daarom is het fijn om te weten dat het hier mogelijk is om een model op maat te laten maken.

Ondertussen hebben wij al meerdere keren van onze mooie tuin kunnen genieten. Wij hebben een zeer mooi tuinhuisje op maat laten maken en deze past geweldig in de hoek van onze tuin. Elke dag kunnen wij hier heerlijk zitten, weer of geen weer, wij zitten hier heerlijk droog.