Hoe maak je een boho chic interieur?

Misschien heb je ooit wel eens van boho chic gehoord. Het is een echte levensstijl waar veel mensen zich aan houden. De stijl gaat van kleding tot een interieur, niets gaat de stijl voorbij. Boho chic is de stijl van dit moment. De prachtige, fleurige en typisch Ibiza zomerjurken zijn natuurlijk niemand voorbij gegaan. Dat geldt ook voor het interieur. Het hebben van een boho chic interieur is helemaal in, maar hoe maak je hem?

Basis

De basis van een boho chic interieur is eigenlijk hetzelfde als een Scandinavisch interieur. De basis kleuren op de muur zijn in principe wit. De vloer maakt eigenlijk niet veel uit. Een pvc vloer Breda werkt altijd goed. De look van de vloer maakt eigenlijk ook niet veel uit. Je kan alle soorten vloeren bestellen bij Vloereninterieur . Boho chic wordt echt gemaakt door de meubels en de andere accessoires van het interieur. 

Meubels

Vrijheid, rebelsheid en het maken van eigen keuzes. Dat is het doel van het boho chic interieur. Alles mag. Oosterse en Marokkaanse invloeden zijn elementen die veel terugkomen in het interieur. De stijl wordt daarom ook veel een wereldse stijl genoemd. Het is belangrijk om luxe en chique elementen toe te voegen. Op die manier maak je van een boho interieur een boho chic interieur. Dit doe je door glanzende stoffen te gebruiken en door af en toe een beetje goud toe te voegen. 

Accessoires

Accessoires zijn enorm belangrijk in het boho chic interieur. Zoals net al genoemd maakt de inrichting echt het interieur. Het is daarom dus een goed idee om veel accessoires te gebruiken. hier zit geen vaste accessoires aan vast. Eigenlijk kunnen alle accessoires die jij mooi vindt in het interieur. Een rotan schaal of een kleed als wanddecoratie? Het kan allemaal! Het is daarnaast ook een goed idee om dierlijke accessoires terug te laten komen en om veel planten in huis neer te zetten. Dit zal je interieur echt aankleden.