Het sporten niet opgeven met het proteïnedieet

Het sporten niet opgeven met het proteïnedieet

Mocht je nog een goed dieet zoeken waarvan je echt energie krijgt in plaats van dat je het verliest, maar waarvan je wél de kilo’s verliest die je zo graag kwijt wilt, dan is het volgen van het proteïnedieet misschien iets voor jou. Voor mij heeft het in elk geval echt geholpen. Ik ben een fanatieke sporten en ik doe dat een keer of drie per week. Ik vind het prettig bewust aan mijn lichaam te werken maar ik moet beschaamd toegeven dat ik nooit serieus rekening met mijn voeding heb gehouden. Als je dat niet doet is het in feite vechten tegen de bierkaai want het schiet niet echt op als die pogingen zich niet vertalen in je dieet, in je eetgewoontes. Die eetgewoontes heb ik voor een maand of twee een handje geholpen door het volgen van het proteïnedieet en het heeft mij geen windeieren gelegd. In deze tijd ben ik namelijk een kilo of tien afgevallen, iets wat ik ook echt nodig had ook. Bovendien kon ik gewoon door met sporten omdat je genoeg eiwitten binnen krijgt voor je spieren. Dat scheelt echt enorm want dit wilde ik niet opgeven namelijk.