Het raamfolie komt echt tot z’n recht

Het raamfolie komt echt tot z’n recht

 

Ben je nog op zoek naar goed raamfolie, kijk dan eens op de website van Plak Het Zelf. Ik vind het fijn dat je het raamfolie naar gelang al je wensen kunt bestellen en dat je verder vrij gelaten wordt in de uitvoering en het opplakken ervan, dat kun je makkelijk zelf namelijk. Ik had een eigen ontwerp dat ik wilde laten afdrukken in het raamfolie en dat is echt bijzonder mooi uitgevoerd ook. Ik had eigenlijk verschillende opdrachten voor het raamfolie, waarvan er eentje de voordeur betreft, die gedeeltelijk uit glas bestaat. Ik heb daarvoor raamfolie besteld in verschillende kleuren, eigenlijk om het te laten doen lijken of het glas in lood is. Dat project is echt goed geslaagd, want het oogt heel natuurlijk en de kleuren zijn precies zo uitgevoerd als ik ze van tevoren in mijn hoofd had gehad. Daarnaast wilde ik ook raamfolie waarop enkele van mijn mooiste foto’s afgedrukt zijn en die ik voor lichtbakken plaatste, om ze zodoende op heel bijzondere wijze echt te laten doen uitkomen. Ook in die opzet ben ik echt geslaagd, het is een fantastisch resultaat geworden namelijk, de foto’s komen zo pas echt tot hun recht.