Geweldige service bij de loodgieter in Eindhoven

loodgieter in Eindhoven

De loodgieter in Eindhoven, heeft ons bijzonder goed geholpen. Wij waren een weekend weg geweest en bij thuiskomst zagen wij een flinke plas water in de keuken op de grond liggen. Het eerst waaraan wij dachten was dat de hond zijn behoeften had gedaan. Maar dit was eigenlijk teveel voor een plasje van de hond en bovendien hadden wij de hond mee. meteen op zoek gegaan waar dit vandaan kon komen. De boosdoener was een gesprongen leiding in het keukenkastje. Meteen de waterleiding uitgedraaid en er een expert bij laten komen. loodgieter in Eindhoven

Zeer vakbekwame loodgieter in Eindhoven

Dit bedrijf heet Fritz en heeft niet voor niets het keurmerk kwaliteitsvakman. Tevens heeft dit bedrijf veel connecties met vakspecialisten die hij kan inschakelen zodra ergens iemand nodig is. Gelukkig hadden wij al snel een loodgieter in Eindhoven voor de deur staan en heeft onze lekkage verholpen.Op een zeer duistere manier was er een leiding in ons keuken kastje gesprongen en was er al aardig wat water op de grond in de keuken terecht gekomen. 

Inmiddels is er van de lekkage niets meer te zien, maar wij hadden geen dag later thuis moeten komen, want dan was het waarschijnlijk een ravage geworden. Dankzij de medewerker van Fritz is deze lekkage snel opgelost.