Gebruiksgemak staat voorop bij de mobiele telefoon ouderen

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobieltje, maar worden de toetsen wel steeds kleiner. Hierdoor wordt het voor ouderen steeds lastiger om een mobiele telefoon te gebruiken. Bent u daarom op zoek naar een mobiele telefoon ouderen? Zoek dan niet verder want bij Worldwide Vision hebben ze veel verschillende soorten en modellen in het assortiment. Hierdoor zit er altijd een mobiele telefoon ouderen voor u tussen.

Tegenwoordig gaan alle technieken zeer snel en is het vooral voor ouderen lastig om alles bij te houden. Een mobiele telefoon is daarom ook steeds lastiger en bovendien niet praktisch in gebruik. Een mobiele telefoon ouderen is daarom de uitkomst. Bij Worldwide Vision hebben ze ondertussen een aantal jaar ervaring met een mobiele telefoon ouderen en weten daarom precies waar een mobiele telefoon ouderen aan moet voldoen. Het belangrijkste punt is dat de mobiele telefoon ouderen eenvoudig in gebruik is. Er mogen dus geen kleine knopjes op zitten en ingewikkelde apps. Ook heeft de mobiele telefoon ouderen een speciale noodknop waar die persoon op kan drukken wanneer hij of zij in nood verkeerd. Ook is de mobiele telefoon ouderen uitgerust met een ondersteuning voor gehoorapparaten waardoor u iemand goed en duidelijk kan verstaan.

Naast de mobiele telefoon ouderen verkoopt Worldwide Vision nog meer hulpmiddelen die het dagelijks leven makkelijker maken. Het is een groothandel en webshop, gespecialiseerd in hulpmiddelen voor mensen met een auditieve-, visuele- of leesbeperking en senioren.

Welke functies heeft de mobiele telefoon ouderen?

  • Eenvoudige bediening
  • Grote knoppen
  • Helder beeldscherm
  • Speciale noodknop
  • Ondersteuning voor gehoorapparaten