Externe hulp bij een wietplantage ontruiming

Externe hulp bij een wietplantage ontruiming

 

Als er een wietplantage ontruiming moet plaatsvinden, is het aan te bevelen daar een extern bedrijf voor in te schakelen. Sowieso heb je er zelf de expertise namelijk niet voor, om alles op te ruimen en te vernietigen, maar ook is het iets waar je de tijd misschien niet voor hebt. Zo is het bij mij althans geweest, want ik heb meerdere panden in mijn bezit en ik beheer deze alleen op afstand. Alleen bij de eerste panden die ik had vond ik het nog leuk om wat te klussen en te schilderen, maar hoe meer huizen die ik kreeg des te minder ik er zelf voor ging doen. Ik zette er een vaste klusjesman op die alles in de gaten moest houden.

 

Een propere klus geleverd

 

Kennelijk is er ergens toch iets misgegaan, want het bericht dat ik van de politie kreeg was geheel onvoorzien. Immers, ik had nooit gedacht dat iemand onder mijn dak het voor elkaar zou krijgen om een wietplantage te beginnen. Ik ga het toezicht op de panden toch maar wat opschroeven want dit gebeurt me niet nogmaals, zoveel is me duidelijk. Ik liet het niet aan de klusjesman over om de plantage te ontruimen maar huurde er een bedrijf voor in – zelf koos ik voor het bedrijf Property Herstel. Zij hebben een heel propere klus geleverd!