Eenheid in geur bij Rituals

Eenheid in geur bij Rituals

Ik vind het lastig als ik van mensen allemaal verschillende geurtjes ruik – misschien ben ik er oversensitief in of iets dergelijks maar het zint me eigenlijk gewoon echt niet. Vreselijk dat er mensen zijn die geen neutrale deodorant op doen maar een deodorant die allerlei bloemengeuren heeft. Hoe dat gaat ruiken in combinatie met zweet merk je dan misschien zelf niet, maar anderen wel in de vlaag die je achterlaat als je langs loopt. Bovendien, van mensen ruik je dan ook nog eens de parfum, die weer net afwijkt van de deodorant, waardoor het een brei wordt. Ook ruik je soms shampoo of douchegel nog. Ik vind dat allemaal wat veel eerlijk gezegd, en hou het zelf liever wat simpeler. Zo gebruik ik van de Rituals maar een lijn en daar wijk ik niet van af. Al jaren gebruik ik dezelfde lijn van Rituals, de ayurvedische lijn. Die spreekt mij uit principe maar ook uit de geuren die ze ervoor hebben gekozen gewoon enorm aan. Enfin, daarvan heb ik alles wat ik eigenlijk net noemde in een zitten – namelijk de shampoo en douchegel maar ook de bodylotion, het parfum en de deodorant zijn allemaal afkomstig uit dezelfde lijn en daardoor heb ik nooit geurtjes die door elkaar heen lopen.