Een zeer goed klusbedrijf in Helmond

klusbedrijf in Helmond

Op zoek naar een goed klusbedrijf in Helmond, zoek dan niet verder.  040 Klusbedrijf  is het bedrijf die u goed kan helpen. Het maakt niet uit welke vakman u nodig heeft, want een timmerman, een loodgieter of een andere vakman, het is allemaal snel geregeld bij dit bedrijf. Voordeel is dat dit bedrijf precies weet welke vakman er nodig is voor een bepaalde klus. Zij zorgen er dan voor dat deze vakman bij u thuis komt helpen.

Omdat wij al een tijd op de planning hebben staan om onze woning eens flink aan te pakken, zijn wij bij dit bedrijf uitgekomen. Vrienden van ons hebben al eerder de hulp van dit bedrijf ingeschakeld en het resultaat van de klus was geweldig. Meteen toen wij het plan hadden om te gaan verbouwen hebben wij eerst een offerte hier aangevraagd. Dat is erg makkelijk, want dat kan je online doen.  klusbedrijf in Helmond

Het klusbedrijf in Helmond heeft ons bijzonder goed geholpen

Onze eerste grote klus die wij op de planning hadden staan, was het plaatsen van een dakkapel.  Hierdoor krijgen wij een extra slaapkamer en bergruimte. Ruimte die wij momenteel tekort hebben. Nadat wij onze offerte terug hadden gekregen, hebben wij meteen een definitieve afspraak gemaakt. Een week later werd er al een begin gemaakt aan deze klus.

Inmiddels hebben wij de verbouwing er al op zitten en het resultaat is echt geweldig. De vakmensen die het klusbedrijf had ingeschakeld, waren er elke dag ruim op tijd. Zij werkten flink door en dat is ook te zien aan het resultaat. Tot in de puntjes nauwkeurig is ons dakkapel geplaatst. Zelfs het overbodige materiaal werd afgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de geweldige hulp en service en kunnen iedereen dit bedrijf dan ook aanraden. Kijk voor meer informatie op de website van 040 Klusbedrijf.