Een stevige industrievloer voor iedere branche

Gedurende de dag hebben vloeren veel te verduren. Er zijn echter sectoren waarbij dit nog een stuk verder gaat, zoals de industriële sector. Iedere dag komen er veel machines overheen, vallen er chemicaliën op de grond en zijn er andere invloeden die de vloer snel aan kunnen tasten. Een goede industrievloer is daarbij van belang. De verschillende eigenschappen zorgen ervoor dat je veel profijt kunt hebben van deze investering. Het kan daarom verstandig zijn dat je de mogelijkheden en voordelen bekijkt, zodat je kunt bepalen of het de beste oplossing is voor jouw bedrijf. 

Meerdere varianten leveren gemakken op

Een industrievloer komt niet in een variant. Doordat er meerdere branches zijn, worden de vloeren altijd op de situatie aangepast. Zo kunnen er zowel PVC-vloeren als gietvloeren aangeschaft worden, welke beide andere eigenschappen hebben. Zo kan de PVC-variant in een kort tijdsbestek aangelegd worden, waardoor de volledige productie niet lang stil hoeft te liggen. Een gietvloer duurt over het algemeen langer, maar kan daardoor ook meer doorstaan. Je hebt bij beide vloeren een duurzame oplossing, waar je weer jaren mee vooruit kunt. 

De voordelen maken het een aantrekkelijke keuze

Er zijn daarom veel voordelen van een industrievloer te vinden. Duurzaam is hier een van. Daarnaast kun je de vloeren combineren met vloerverwarming. Ook zijn de vloeren vloeistofdicht, doordat er geen naden in voor komen, en zijn ze te allen tijde stijlvast en krasbestendig. Je kunt de vloeren hierdoor zwaar belasten, wat het ideaal maakt voor de zware sectoren. Wanneer je met jouw bedrijf een stevige vloer wilt hebben waar je jarenlang plezier van kunt hebben, dan is deze vloer de beste oplossing.