Een huis kopen Oostenrijk en het ideale leven leiden

Een huis kopen Oostenrijk en het ideale leven leiden

 

Een huis kopen Oostenrijk, dat was eigenlijk altijd al een droom voor me. Nu ik elk jaar zoveel kwijt was aan de huur van een appartement daar, besloot ik dat het geen verkeerde investering zou zijn ook. Ik leid wat ze noemen een vrij leven, hoewel ik daar zelf heel anders over denk. Ik heb namelijk twee vaste banen, waartussen ik afwissel. Zo werk ik van de lente tot de herfst in een strandtent, die ik hier samen met mijn vriendin heb gekocht en run. De andere helft van het jaar zit ik in Oostenrijk, omdat ik er snowboardles geef en ik het zelf ook heerlijk vind van de pistes af te glijden. Die ene helft van het jaar betaalde ik me altijd helemaal scheel aan de huur, waar ze echt best veel voor vragen daar. Ik besloot dat een huis kopen Oostenrijk echt een goede investering voor mij zou zijn, het is in elk geval geen weggegooid geld. Het seizoen dat ik hier in Nederland ben, weet ik het overigens goed te verhuren aan derden en dus houd ik er ook dan nog iets aan over, in plaats van dat ik er enkel geld aan kwijt ben. Voor mij is dit dus echt het ideale leven.