Een cadeau voor ons zelf gevonden bij Anny van Buul

Een cadeau voor ons zelf gevonden bij  Anny van Buul

Mijn vriend en ik hebben beide ons vakantie geld. De vakantie was al geregeld en betaald en dus hebben wij dit geld extra om in onze vakantie te kunnen besteden. Nu willen wij niet al het geld alleen maar opmaken als wij op vakantie zijn en dus hebben wij besloten om voor ons eigen een mooie sieraad hier van te kopen onder andere. En zo ben ik eens op internet gaan kijken naar de prijzen van de Seiko horloges. Ik heb altijd al graag een horloge van dit merk willen hebben en zo kwam ik al snel bij de site van Anny van Buul. En zo heb ik samen met mijn vriend aan tafel met een kop thee achter de computer alle horloges van Anny van Buul doorgenomen. En zijn mijn vriend en ik uiteindelijk beide voor een Seiko gegaan. En zo hebben wij iets wat ons altijd zal herinneren aan onze heerlijke vakantie en een mooi en tijdloos horloge die wij nog jaren kunnen dragen. En zo hebben wij toch nog iets speciaals gekocht van ons vakantiegeld. Want voordat je het weet is het al weer op als je op vakantie leuke dingen wil gaan doen.