Deze online makelaar bezorgde mij m’n droomhuis

Deze online makelaar bezorgde mij m’n droomhuis

 

Iedereen verkoopt het eigen huis natuurlijk op een geheel eigen manier, ieder heeft er ook een andere reden toe natuurlijk. Mijn manier was wellicht niet de allerhandigste, achteraf bezien, maar ik heb er toch geen spijt van, integendeel. Ik zag via een online makelaar namelijk het huis van mijn dromen, een woonboot waaraan alles echt perfect was. Het feit al een huis te hebben kon me hierin niet tegenhouden, want als ik deze kans liet glippen, dan had ik daar voor de rest van mijn leven spijt van. Echter, hoe het potentiele koperspubliek zover te krijgen dat ze binnen drie maanden mijn eigen huis van me over zouden nemen, opdat ik mijn eigen financieringen rond kon krijgen. Na een tijd wikken en wegen over de beste manier heb ik besloten echt voor snél te gaan en de onderhandelingen met particulieren zelf achter me te laten, ik had al voorzien dat dit niet op zou schieten. Ik had al flink wat overwaarde op mijn vorige hypotheek maar moest ‘m wel echt meenemen om me dit nieuwe huis te kunnen veroorloven. Ik besloot niet te willen afwachten maar echt het heft in eigen handen te nemen. Ik ben in zee gegaan met een online makelaar, namelijk CVB, die ook zelf investeert in huizen. Zij handelen enorm snel en hadden binnen een dag na visitatie voor de taxatie al een bod uitgebracht op deze woning. Dat bod was goed genoeg om direct de woonboot te kunnen kopen en ik ben zo enorm blij dat die snelheid bewaard bleef en ik op deze manier aan mijn droomhuis gekomen ben, mijn huis dat écht een plaatje is!