Deursloten altijd op slot draaien

Voor consumenten zijn een groot aantal deursloten beschikbaar zowel hoofdsloten als extra sloten voor meer veiligheid. Bij een inbraak kunnen deursloten de woning goed beschermen maar hiervoor moeten ze wel op slot worden gedraaid en hier gaat het vaak mis.

Vaak doen de bewoners de deursloten niet op slot en dit zorgt ervoor dat een inbraak makkelijk plaats kan vinden. Je kunt een slotenmaker Den Haag wel de beste deursloten laten plaatsen maar als ze niet op slot worden gedaan heeft het geen nut. Het feit dat mensen de deur vaak niet op slot draaien komt voor uit gemak. De gedachte is vaak ik ben toch zo weer terug. Een inbreker heeft maar een aantal seconden nodig om naar binnen te gaan wanneer de deur niet op slot is en een paar minuten later is die weg.

Het is daarom belangrijk om altijd de deursloten op slot te draaien ongeacht hoe lang je weggaat. Ook al ga je even naar de buurtsuper. Volgens de slotenmakers in Den Haag zullen het aantal inbraken drastisch afnemen als iedereen maar de deur op slot draait.

Het is een simpele tip die de slotenmaker Den Haag geeft en het kan je een hoop ergernis besparen

https://www.pleindenhaag.nl

https://www.slotenmaker-den-haag.com