Design in je tuin met Jee-o buitendouches

Douche.

Design in je tuin met Jee-o buitendouches, dat klinkt een beetje gek. Toch zijn de buitendouches van het merk Jee-O echt een blikvanger voor elke wellnesstuin. Naast een prachtig design zijn ze ook erg comfortabel en prettig in gebruik. De mengkraan is eenvoudig te bedienen met een ronde handgreep. De buitendouches van Jee-O zijn vrijstaand en eenvoudig te plaatsen.

Geniet van design in je tuin met Jee-o buitendouches

Design in je tuin met Jee-o buitendouchesEen buitendouche in je wellnesstuin is ideaal. Even schoonspoelen voor je een duik neemt in het zwembad zorgt er voor dat er minder vuil in het water terecht komt. Afkoelen na een bezoek aan de sauna of gewoon een verfrissende douche na het zonnen. Waarvoor je de douche ook wil gebruiken, je haalt echt design in je tuin met Jee-o buitendouches. Niet meer naar binnen om te douchen maar direct buiten. Geen koude douche maar ook warm of lauw water is mogelijk door de keramische mengkraan.

RVS gepolijst of geborsteld

BuitendoucheDe Jee-O buitendouches zijn verkrijgbaar in rvs gepolijst of rvs geborsteld. Elk heeft een eigen look. Hou je meer van glanzend rvs of juist van mat. Beiden zijn een echte blikvanger. De buitendouches zijn verkrijgbaar in een aantal lijnen. Zo kun je kiezen uit de Original, Pure, Izzi Go, Fatline, Slimline of Soho lijn. Elke lijn heeft zijn eigen kenmerken. Je kunt dus zeker een buitendouche vinden die past bij jouw wensen en smaak.

Online bestellen

De buitendouches kun je eenvoudig online bestellen in de webshop van Bodyfit. Op de website zie je een duidelijke omschrijving staan waardoor je een goede keuze kunt maken. De buitenkraan wordt gratis bij je thuisbezorgd zodat je hem direct in gebruik kunt nemen. Eenvoudig te installeren door de duidelijke omschrijving. Bodyfit staat bekend om goede kwaliteit, snelle levertijden en prima service. Bekijk snel het uitgebreide aanbod van buitendouches op de website.