De kwaliteit van de rompertjes

De kwaliteit van de rompertjes

 

Sinds een week ben ik tante van een neefje, de eerste binnen ons gezin. Mijn oudere broer en zijn vriendin zijn de eersten die voor nageslacht hebben gezorgd en wat hebben ze dat goed gedaan! Ik ben echt dol op mijn neefje, vind hem werkelijk om op te eten zo snoezig en we hebben al echt een connectie. Hij lacht altijd zo adorabel naar me en we kijken elkaar de hele tijd in de ogen, ik vind het bijzonder hoe hij nu op deze leeftijd echt al contact kan zien te maken. Vanmiddag ben ik er weer langs geweest en ik hoop niet dat mijn broer en schoonzus het irritant beginnen te vinden, want het is nu alweer de derde keer deze week – ik ben gewoonweg niet weg te slaan bij dit baby’tje! Ik nam een pakketje van drie rompertjes voor ze mee, besteld via de website van Lodger. Ik heb een beetje eigen onderzoek gedaan op het web naar geschikte kwaliteit in dit soort goederen want je wilt natuurlijk het beste voor het kindje en dan is de kwaliteit van de stof van de rompertjes bijvoorbeeld echt iets om op te letten.