De invloeden van buitenaf geweerd met mijn polyester paraplu

De invloeden van buitenaf geweerd met mijn polyester paraplu

Sinds ik van baan ben veranderd is er een heel nieuwe en veel rustiger indeling van de dag gekomen. Ik hoef immers niet meer om zeven uur ‘s ochtends de auto in om op tijd op mijn werk te kunnen zijn maar ik kan gewoon lekker uitslapen en vervolgens rond een uurtje of half negen de benenwagen pakken om naar mijn werk te lopen. Ik doe er ongeveer een half uurtje over en het is een heerlijke wandeling, eentje die me altijd heerlijk doet ontwaken op de vroege ochtend en me alle zorgen en stress die op het werk spelen doet vergeten als ik terug naar huis loop. Toch zitten er wel wat nadelen aan in vergelijking met de auto, nadelen die vooral verband houden met de natuurlijke elementen. Het zal je namelijk niet verbazen dat je hier in Nederland al binnen luttele seconden volkomen doorweekt kan zijn. Ik ben dan ook zeer content met mijn nieuwe aanwinst, de polyester paraplu die ik kocht via de website van Stormparaplu XL. Met de polyester paraplu ben ik eindelijk volkomen geweerd tegen die invloeden van buitenaf waar ik echt niet altijd op zit te wachten.