De gipsvlucht was diezelfde avond al geregeld

De gipsvlucht was diezelfde avond al geregeld

Met een gipsvlucht ben je zo weer thuis en ik ben gelukkig blij dat alles nu achter de rug is. Dankzij het handelen van mijn dochter was ik op dezelfde dag als mijn vrouw ook weer thuis. Wij hebben samen echt genoten van een heerlijke vakantie en precies op de laatste dag heb ik mijn been in het gips gekregen doordat ik lelijk ten val ben geraakt. Het was al snel duidelijk dat ik op deze manier niet met mijn vrouw naar huis kon rijden toen ik in het ziekenhuis werd ingetaped. Mijn vrouw belde onze dochter om het nieuws te vertellen en bood direct aan om zo snel mogelijk een gipsvlucht te kunnen regelen. Want wij zaten natuurlijk met het probleem dat wij al vroeg in de morgen ons hotel al uit moesten. En voor mij was het puur nog het probleem om thuis te komen. Want mee in de auto was uitgesloten. Al snel kregen mijn vrouw en ik het verlossende telefoontje dat de gipsvlucht was geregeld en dat ik diezelfde avond al zou worden opgehaald. Nou dat noem ik nog eens snel. Direct is mijn vrouw mijn paspoort en dergelijke gaan halen en zij is diezelfde avond ook gaan rijden op weg naar huis.