De catering was verreweg het beste van de avond

We hadden een familiefeest en ik was al een beetje sceptisch. We hebben niet zo’n leuke familie en hoe leuk het programma ook was, ik had er weinig zin in. Eenmaal op locatie ging het precies zoals verwacht; oom Harry begon met het gemopper, kreeg ruzie met tante Beth en ga zo maar door. Ik ging al gauw naar de catering toe om daar wat eten te halen. Want hoe je het ook wendt of keert, de catering was verreweg fantastisch. Ik heb echt de lekkerste dingen gehad en bovendien kwamen alle ‘leuke’ mensen van de familie ook bij de catering staan. Zo had ik toch nog een gezellige dag met de leuke mensen van de familie. En toen we weg gingen besloot ik nog even aan de catering te vragen hoe ze heten, ik was namelijk ontzettend onder de indruk van het eten. Mijn moeder reed in grote stress terug, ze vond het allemaal maar heftig. Ik lachte en zei dat ze de volgende keer gewoon per direct naar de catering moest gaan. Een goed gevulde maag levert veel minder stress op, dat heb ik wel ondervonden.